SİVAS / MERKEZ - Başsöğüt Ortaokulu

Şbt

Öğrencimiz Sudenaz ÇELİK okul sporları kapsamında yapılan bilek güreşi turnuvalarında hem sağ bilek hem sol bilekte Sivas İl 1. Si olarak iki altın madalya kazanmıştır. Öğrencimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Halim YAVUZ u tebrik ediyoruz.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğü "hareketli yaşam ve sportif faaliyetler" projesi kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler gününde öğrencilerimize GoalBall branşı hakkında bilgi verildi.

May

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Halim YAVUZ tarafından organize edilen masa tenisi ve voleybol turnuvalarında dereceye giren takımlarımız ve öğrencilerimiz okulumuzca ödüllendirildi. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Halim YAVUZ  ve müsabakalara katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

HEDEF ve ÇEDES Projeleri kapsamında okulumuzda öğrencilerimizle birlikte iftar yapıldı. Akabinde köy camiinde teravih namazı kılındı.

Ara